Dagindeling

 • Dagindeling

  Hoe brengen we ons dagje door?
  7.30u 
  We starten met een warm onthaal en een leuke losse babbel met de ouders. Er wordt verwacht dat jullie kindje al ontbeten heeft. We eten ons 10-uurtje en beginnen aan een super toffe speel/lees/snoezel/knutsel-dag. 
   
  9.30u/10.30u
  De kleinsten gaan naar eigen aangeven rond 9u30 à 10.30u een dutje doen en wanneer ze wakker worden, krijgen ze verse patatjes. 
   
  De wakkere kindjes kunnen naar hartelust spelen of we vertellen samen spannende verhaaltjes, maken mooie tekeningen, zingen fijne liedjes en dansen huppelend in het rond. Af en toe wordt er zelfs een knap knutselwerkje gemaakt. 
   
  11.00u
  We beginnen met het middagmaal en rond 12u liggen diegenen die een dutje doen in hun bedje. Ze mogen slapen naar eigen behoeften. Na het slapen wordt er alweer vrij of begeleid gespeeld.  Indien het mooi weer is, zullen kindjes steeds buiten kunnen spelen in ons gezellig tuintje, als ze hier zin in hebben. Ook kan er overdekt buiten worden gespeeld. Voorzie dus ook steeds warme kledij en/of zonnecrème/hoedje. 
   
  15.00u
  Voor de grootste kindjes beginnen we aan een heerlijk stukje fruit met een koekje of stukje cake als dessert. De kleinsten worden verwend met versbereide fruitpap. 
   
  16.00u
  De kindjes worden afgehaald tot 17u55. We verwachten de ouders stipt! Het is mogelijk dat er 15 euro per begonnen kwartier wordt aangerekend bij laattijdige afhaling.
   
  17.00u
  Kindjes die langer blijven, mogen een boterhammetje meebrengen, want na enkele uurtjes is het fruit verteerd en krijgen ze terug honger.